Armani voor baby en kind

Armani voor baby en kind

Als je bekend bent met high fashion kleding, weet je dat Armani een van de meest populaire merken is. Kleding die stijlvol, maar vooral enorm tijdloos is! Dit geldt ook voor de collecties van Armani baby en kind. In deze blog nemen we jullie mee in de geschiedenis van dit fantastische merk, lees je mee?

Waar komt Armani vandaan?

Giorgio Armani richtte dit merk op in 1975 als herenmerk in Milaan, Italië. Al snel stond het merk synoniem aan hoogwaardige, strakke en elegante ontwerpen. Het merk werd vooral bekend door het opnieuw definiëren van het herenpak. Mede door Armani kwam er een verschuiving naar meer ontspannen en draagbare ontwerpen in de herenmode. 

In de loop der jaren breidde hij zich uit naar meerdere lijnen, waaronder ook de Armani kids en Armani baby collectie. Zo kon hij zijn tijdloze ontwerpen ook voortzetten onder de allerjongsten onder ons. De kindercollectie is meer dan alleen kleding. Van zachte babyrompertjes tot stijlvolle outfits voor oudere kinderen. Elk kledingstuk weerspiegelt de volledige Armani stijl. 

De kledingcollectie voor baby en kind bestaat vooral uit comfortabele truien, joggingpakken en boxpakjes. Ook voor jassen en schoenen kun je terecht bij Armani.  Bij het ontwerpen van kleding voor kinderen begrijpt Armani dat comfort voorop staat. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om zacht en vriendelijk te zijn voor de gevoelige kinderhuid, terwijl ze toch die luxueuze uitstraling behouden. Of het nu gaat om dagelijks dragen of speciale gelegenheden, deze kledingstukken zijn gemaakt om zowel mooi als praktisch te zijn.

Van speentjes tot stropdassen

Armani heeft naast babykleding en kinderkleding ook genoeg accessoires in het assortiment. Denk hierbij aan speentjes, flesje voor de baby, handige luiertassen of dekentjes. Alle accessoires die je nodig hebt voor je newborn! Het ontwerp van deze accessoires is vooral strak en simpel, ideaal voor iedereen die een neutrale smaak heeft. 

Naast baby accessoires, kun je ook bijvoorbeeld stropdassen voor kinderen vinden. Combineer dit met een overhemd en pantalon voor een chique outfit!

Duurzame kleding

Armani zet zich ook in voor duurzaamheid, een belangrijk aspect voor de bewuste kopers van vandaag. De kinderlijn volgt deze filosofie, met aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen en duurzame materialen.

Als je dus op zoek bent naar tijdloze, elegante en duurzame kleding of accessoires voor je kind of baby, ben je bij Superstellar aan het juiste adres. Kwalitatieve merken, zoals Armani, maken ieder seizoen weer opnieuw deel uit van onze collecties. Deze worden met zorg uitgekozen, zodat ook de kleintjes er stijlvol bijlopen!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties