• Stories

Chloe voor de modieuze meisjes!

Chloe voor de modieuze meisjes!

Het merk Chloe is een modern en elegant merk van hoge kwaliteit. Een geliefd merk onder de meisjes die houden van mode. In deze blog lees je meer informatie over het merk en worden een aantal te gekke items uitgelicht.

Chloe voor een elegante uitstraling

Gaby Hanoka is de oprichter van het merk. In 1945 is zij samen met haar man verhuisd naar Parijs, oorspronkelijk komt zij uit Egypte. Gaby is begonnen met een kleine collectie aan luxe kleding. Dit viel heel erg in de smaak waardoor zij snel is gegroeid tot een groot en bekend designer merk. Op de rode loper bij beroemdheden of in tijdschriften zie je daarom ook regelmatig items van Chloé voorbij komen.

De stijl van Chloe wordt ook wel omschreven als bohemian chic. Zij maken veel gebruik van luchtige stoffen met een mooi getailleerde pasvorm voor een verfijnde en elegante look. Daarnaast is de kleding ook heel comfortabel en moeiteloos te dragen. De combinatie van modieus en comfortabel maakt het een heel fijn merk voor kinderen.

Het kleurenpalet van Chloé bestaat voornamelijk uit zachte- en pastelkleuren. Er wordt veel gebruikgemaakt van crème, beige, roze en lichtblauw. Daarnaast zie je ook veel prints voorbij komen waaronder bloemenprints. Chloe heeft, mede door de zachte kleuren, een tijdloze en klassieke uitstraling. De items zullen dus altijd in de mode blijven en voor vrijwel iedere gelegenheid te dragen zijn.

Een stijlvolle look met Chloé kids

Het wordt gelukkig steeds lekkerder weer en dat betekent dat we ons kunnen gaan focussen op de zomer items. Chloé heeft prachtige slippertjes in het assortiment die ook geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Draag de slippers onder een mooi jurkje of rokje voor een mooie, elegante look. Kies je toch liever voor een dichte schoen? Dan zijn er prachtige sneakers in het assortiment te vinden. De sneakers van Chloe, zijn heel elegant waardoor deze ook prachtig gedragen kan worden onder een nette outfit.

Voordat we de hoogzomer items kunnen gaan dragen hebben onze kindjes op het moment natuurlijk nog een jasje nodig. In de collectie van Chloé zie je daarom prachtige voorjaarsjassen voorbij komen. De jassen zijn in mooie lichte kleuren te vinden zoals crème en beige, afgewerkt met sierlijke details zoals bloemen. Hier wordt echt ieder meisje vrolijk van.

Wat zo leuk is aan het merk Chloé, is dat je vrijwel alle items met elkaar kunt combineren. Je kunt een complete outfit creëren. Kies bijvoorbeeld voor een leuke top en een short in combinatie met een mooi jasje en sneakers. Naast deze prachtige outfits kun je bij Chloé ook terecht voor een heerlijk joggingpakje. 

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de prachtige items van Chloe? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je liever samen met je dochtertje passen in een fysieke winkel? Dan zijn jullie van harte welkom bij ons in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat en het combineren van een complete outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties