• Stories

Co ord set van Tommy Hilfiger

Co ord set van Tommy Hilfiger

Ben je al bekend met een co ord set voor kinderen? De co ord sets zijn erg populair, omdat ze gemakkelijk te dragen zijn en een stijlvolle uitstraling geven. In dit artikel lees je wat een co ord set precies inhoudt en worden de sets van Tommy Hilfiger uitgelicht.

Wat is een co ord set precies?

Een co ord set, is een set van twee of meer kledingstukken die bij elkaar horen en hetzelfde ontwerp, kleur of patroon hebben. Co-ord betekent coördinatie, dus de kledingstukken zijn bedoeld om samen te worden gedragen en een geheel te vormen. Dit hoeft natuurlijk niet, je kunt de items ook los van elkaar dragen waardoor je weer een nieuwe outfit creëert.

Meestal bestaat zo een set uit een broek met een top, maar je ziet ook bijvoorbeeld een top met een vestje voorbij komen. Een joggingpak is ook een goed voorbeeld van een co ord set. Hierbij heb je een joggingbroek met een trui of hoodie. Voor meisjes zie je vaak ook flared broekjes met hetzelfde topje of shirtje voorbij komen. Ook zie je het niet altijd in combinatie met een broek, een rokje is namelijk ook mogelijk.

Met een co-ord set heeft je kindje natuurlijk gelijk al een complete outfit aan. Deze kun je wel stijlen met wat extra details. Voor meisjes hebben we prachtige haaraccessoires in het assortiment waarmee je de outfit extra bijzonder maakt. Is de set van een dunne stof? Stijl hem dan af met een jasje voor binnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spijker- of leer jasje. Tot slot kun je de sets stijlen met een paar te gekke sneakers of schattige laarsjes.

Tommy Hilfiger sets

Laten we beginnen met de geweldige joggingpakken die Tommy Hilfiger in het assortiment heeft. Er zijn zowel lange als korte broekjes te vinden waar een bijpassende trui of shirt op gecombineerd kan worden. De items zijn los van elkaar verkrijgbaar waardoor je je eigen set kunt samenstellen. Er zijn zowel joggingpakjes voor jongens als meisjes verkrijgbaar.

Naast de geweldige joggingpakjes zijn er ook prachtige nette co ord sets in het assortiment te vinden. Voor meisjes zijn er leuke flared broekjes met truitjes. Kinderen houden van deze sets, omdat het super comfortabel is en er ook nog eens heel modieus uit ziet. Zo is je kindje gelijk klaar om mee te gaan naar een speciale gelegenheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige co ord sets van Tommy Hilfiger? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de fysieke winkel gevestigd in het mooie Rotterdam. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van het leukste setje en uitkiezen van de juiste maat.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties