• Stories

Dsquared2 Kinderschoenen

Dsquared2 Kinderschoenen

Ben je al bekend met het merk Dsquared2? Kinderen houden van dit merk door alle leuke details waar zij mee werken. In deze blog lees je hoe het merk is opgericht en waar het voor staat. Vervolgens worden alle te gekke schoenen uitgelicht. Lees dus snel verder!

Het verhaal achter Dsquared2

De Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten begonnen in 1984 aan de Parson’s School of Design in New York. Hier begon hun weg in de fashion. 8 jaar later verhuisden de broers naar Italië om hun eigen merk op te gaan richten. Uiteindelijk presenteerden zij in 1995 de eerste collectie van Dsquared. Dit was een mannencollectie van luxe streetwear gekenmerkt met oog voor detail. De tweelingbroers brachten in 2003 een vrouwencollectie uit, waarna vervolgens ook de kindercollectie kwam.

De collecties van Dsquared2 worden geproduceerd in Italië. Hierdoor is het volgende motto voor het merk ontstaan; born in Canada, made in Italy. De stijl van Dsquared2 is een mix van Canadese iconografie, verfijnde Italiaans maatwerk en een speelse sensualiteit. Het merk staat bekend om zijn jeans. De jeans hebben een uniek ontwerp door de leuke details. Zo wordt er regelmatig gebruik gemaakt van bijzondere washings, verfvlekken en gaten.

Door het hippe design is het merk erg populair bij kinderen. Op de items zie je altijd het iconische Dsqaured2 logo terugkomen waarin je het merk kunt herkennen. Bij de productie wordt er gekozen voor de mooiste materialen, afwerkingen en details. Hierdoor mag je hoogwaardig kwaliteit verwachten. Dit is natuurlijk ideaal voor spelende kinderen die regelmatig met vieze kleding thuis komen.

Dsquared2 kinderschoenen combineren

De Dsquared2 kinderschoenen collectie is heel uitgebreid. Laten we beginnen met de sneakers. Hier zijn kinderen namelijk dol op. Ze zitten comfortabel en lopen fijn door het gebruik van grove zolen. In de collectie vind je zowel hoge als lage sneakers in allerlei verschillende kleuren. Ben je opzoek naar schoenen die onder iedere outfit passen? Dan zijn er schoenen in rustige kleuren te vinden, zoals wit en zwart. Ben je juist meer opzoek naar echte eyecatchers met allerlei verschillende kleuren? Dan ben je bij Dsquared ook aan het juiste adres. De sneakers hebben allemaal een uniek ontwerp en zijn voorzien van het iconische logo. Sneakers kun je super leuk combineren onder stoere jeans.

Naast de sneakers vind je in de collectie ook super leuke kinderlaarsjes. We denken al snel dat deze vooral voor meisjes zijn, maar dat is absoluut niet waar. Jongens kunnen deze stoere boots ook uitstekend dragen. Combineer het onder een stoere broek en je zoontje is helemaal klaar om de deur uit te gaan. Meisjes kunnen de laarsjes heel leuk combineren met een rokje of jurkje.

Voor de warme zomerdagen heeft dsquared2 ook slippers en sandalen. Deze zijn overigens ook heel gemakkelijk om aan te trekken wanneer je eventjes snel naar buiten moet lopen. In de zomer kun je ze leuk combineren onder een short of lekker voor op het strand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kinderschoenen van Dsquared? Dan ben je bij Superstellar aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan kinderschoenen voor jongens en meisjes. In de winkel meten we de kindervoetjes van kindje nauwkeurig op. Naast de schoenen hebben we nog veel meer toffe items, zoals bijvoorbeeld de bekende jeans, maar ook shirts en truien. Neem snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties