• Stories

Invloed van social media op kinderkleding

Invloed van social media op kinderkleding

De moderne samenleving waarin we leven speelt social media een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Het heeft dan ook invloed op verschillende aspecten in de maatschappij, waaronder kinderkleding. In deze blog gaan we dieper in op de invloed via social media op kinderkleding en hoe het mogelijk de manier waarop wij onze kinderen kleden kan beïnvloeden. 

De nieuwste trends en ontwikkelingen

Voorheen hield je de laatste kinderkleding trends en ontwikkeling bij door in de winkels te kijken. Tegenwoordig ben je al op de hoogte van al deze informatie door middel van social media, voordat je überhaupt naar de winkel toe gaat. Je weet waarschijnlijk al precies wat je wilt hebben en gaat daardoor doelbewuster winkelen, of je bestelt je aankopen zelfs online.

Er zijn verschillende manieren waardoor je op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent kinderkleding. Influencer marketing is hier tegenwoordig een krachtig instrument voor geworden. Je ziet steeds vaker merkambassadeurs voorbij komen met een groot bereik. Dit heeft een grote invloed op de aankoopbeslissing van ouders. Wanneer zij een bekende influencer zien met een bepaald merk of kledingstuk willen ouders vaak dezelfde outfit voor hun kinderen. Zij geloven er dan in dat dit helemaal trendy is.

De manier waarop we ook op de hoogte worden gehouden is het volgen van je favoriete merk of kledingwinkel op social media. Zij plaatsen, net zoals wij, regelmatig content over bijvoorbeeld de laatste trends en ontwikkeling, bestsellers, nieuwe merken of nieuwe collecties.

Kinderkleding inspiratie door middel van social media

Je kunt je tegenwoordig dus heel gemakkelijk laten inspireren door middel van social media. Volg je favoriete merken of winkels en je blijft op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor zal je aankoopbeslissing gemakkelijker gaan en kun je doelbewuster gaan winkelen. 

Het komt weleens voor dat je een kleding item koopt en dat je vervolgens niet goed weet hoe je deze leuk kunt stijlen. In dit geval is social media ook je grote hulpmiddel. Je kunt namelijk op zoek naar verschillende inspiratie en stijlen, zodat je het item het beste bij je kindje kunt stijlen. 

Naast alle inspiratie, kun je ook de betrouwbaarheid beter checken. Wanneer veel mensen een merk of winkel aanraden is het betrouwbaarder dan dat je allemaal slechte reacties vindt onder verschillende posts. Daarnaast wordt het communiceren ook een stuk gemakkelijker gemaakt. Stuur gewoon een berichtje wanneer je een vraag of opmerking hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar kinderkleding volgens de laatste trends en ontwikkelingen? Neem dan snel een kijkje op onze webshop. Wil je graag op de hoogte blijven van alles omtrent kinderkleding of kinderschoenen? Volg ons dan op onze social media kanalen en kind zal er altijd modieus bijlopen.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties