• Stories

Laarsjes voor jongens

Laarsjes voor jongens

Laarsjes zijn de geschikte schoenen voor stoere jongens. In deze blog kom je erachter waarom laarsjes ideaal zijn voor groeiende kindervoeten en hoe je ze het leukste kunt stijlen. 

Kinderlaarsjes

Er wordt al snel gedacht dat laarsjes alleen leuk zijn voor meisjes, maar dat is natuurlijk niet waar. Ook voor jongens is het een echte aanvulling op de outfit. Naast dat kinderlaarsjes super leuk zijn, zijn ze ook nog eens heel comfortabel. 

Laarsjes bieden bescherming aan de kindervoeten en enkels. Een laars is ook een ideale schoen wanneer je een wandeling gaat maken of wanneer zij lekker gaan buiten spelen.

Naast bescherming bieden laarsjes ook een goede ondersteuning aan de voeten en enkels. Hierdoor zal er geen verkeerde houding worden aangenomen en kunnen de voetjes op een gezonde manier groeien en ontwikkelen. 

Daarnaast zijn laarsjes ook voorzien van een goede voering en hebben zij een isolerende werking door de rubberen zool. Door de hoogte van de laars en het materiaalgebruik, zijn ze ook nog eens waterdicht in de meeste gevallen. 

Kortom, laarsjes zijn de ideale schoenen voor je zoontje. Het is wel van belang dat je kiest voor de juiste maat. Wanneer de laarzen te strak zitten kan dit de groei en ontwikkeling belemmeren. 

Laarsjes om de stoere outfit af te maken

Naast de positieve invloeden op de kindervoetjes, zijn kinderlaarsjes ook een echte aanvulling op de outfit van je zoontje. Kies bijvoorbeeld voor een paar stoere Fendi boots. Deze kun je leuk combineren met een spijkerbroek, T shirt en een spijkerjack. Jongens houden ervan om stoer gekleed te gaan en daar horen een paar stoere boots met een grove zool hier natuurlijk wel onder.

Ben je opzoek naar een outfit voor een nette gelegenheid? Dan zijn de laarsjes van Burberry super leuk. Deze kun je combineren met een nette broek zoals een pantalon en een overhemd. Daar de laarsjes maken de outfit toch iets stoerder. Bekijk ook de leuke laarsjes van Igor!

Daarnaast kun je een paar stoere, leren boots onder iedere outfit dragen en naar iedere gelegenheid. Voor de dagelijkse schooldagen zijn ze ideaal maar ook voor een mooie wandeling in het weekend.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle leuke laarsjes voor jongens? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw zoontje binnenkort ook rond op een paar stoere boots van een prachtig designer merk.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties