• Stories

Musthaves voor jongens, bouw aan een veelzijdige en functionele garderobe

Musthaves voor jongens, bouw aan een veelzijdige en functionele garderobe

Bij het opbouwen van een garderobe, is het belangrijk om te streven naar veelzijdigheid en functionaliteit. Zo kun je het meeste gebruik maken van alle items. Het hebben van een goed samengestelde garderobe is essentieel voor iedere gelegenheid. Denk aan casual uitstapjes of juist een speciale gelegenheid. In deze blog kom je achter de musthaves voor jongens en wat een capsule wardrobe is.

De echte musthaves voor jongens op een rijtje

Een echte musthave voor jongens, zijn toch wel een paar goede t-shirts. Het is van belang dat deze zijn voorzien van de juiste pasvorm waardoor ze comfortabel zitten en je ze regelmatig aan kunt trekken. Kies voor verschillende basiskleuren zoals wit, zwart en blauw. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een paar opvallende kleuren, zeker nu we de zomer weer in gaan.

Ook een paar spijkerbroeken zijn een van de grootste musthaves. Kies voor nette, neutrale jeans die je overal bij kunt combineren. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een paar stoere jeans. Echt musthaves qua kleuren zijn lichtblauw, donkerblauw, grijs en zwart. 

Zwarte jeans stoppen we nu natuurlijk ver in de garderobe. Het is namelijk tijd voor korte broeken. Hiervoor kun je kiezen voor een paar korte jeans of juist een stoffen korte broek. Zorg hierbij ook weer dat je eerst gaat voor de basiskleuren voordat je overgaat op de felle kleuren. 

Waar jongens ook heel veel plezier aan ervaren, is een polo shirt. Een polo kun je zowel casual als voor een gelegenheid zoals een verjaardag dragen. Korte of lange broek, het kan allemaal. Daarom is een polo ook wel een echte musthave.

Voor de speciale gelegenheden is het van belang dat jongens een colbert met een overhemd hebben hangen in hun garderobe. Zorg dat deze er professioneel uitziet zodat hij geschikt is voor formele gelegenheden.

Capsule wardrobe, wat is dat precies?

Een capsule wardrobe is een garderobe waarbij je kleding hebt die goed 'samenwerken' met elkaar. Door items eindeloos met elkaar te combineren, kun je het meeste plezier beleven aan de kledingstukken. Zorg daarom voor hoogwaardige en veelzijdige items in je garderobe. 

Het doel van een capsule wardrobe is om minder kleding te hebben, maar toch heel veel verschillende outfits kunt creëren. Kies daarom voor basiskleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren. Het voordeel van een capsule wardrobe is dat je bewuster wordt van de keuzes die je maakt. Hierdoor zul je minder impulsieve aankopen doen waardoor je geld en ruimte bespaart.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte musthaves voor jongens? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Hier vind je alle items van hoogwaardige kwaliteit in mooie basiskleuren. Wie weet heeft jouw zoontje binnenkort ook een bewuste garderobe.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties