• Stories

Off White voor stoere kinderen

Off White voor stoere kinderen

Het prachtige merk Off White is uitermate geschikt voor kindjes die houden van opvallende items met felle kleuren en gezellige prints. In deze blog kom je erachter hoe je de items van Off White leuk kunt combineren. 

Streetwear kleding

Off White staat bekend om zijn unieke streetwear. Het merk is in 2013 opgericht door Virgil Abloh en in een paar jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire modelabels ter wereld. De ontwerpen zijn regelmatig voorzien van oversized modellen, opvallende prints en kleurencombinaties. 

In Milaan is de ontwerpstudio van Off White gevestigd. Hier maakt het merk gebruik van de geschiedenis en het vakmanschap wat Italië te bieden heeft. Op het gebied van trends en designs heeft het een wereldwijd perspectief. 

De items van het prachtige merk Off White zijn heel herkenbaar. De items zul je herkennen aan de iconische diagonale strepen en citaat aanhalingstekens. Daarnaast wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van de kleur geel. 

Nu dat het voorjaar er weer aan zit te komen mogen de donkere kleuren natuurlijk terug gestopt worden in de kast. Off White is wel het perfecte merk om meer kleur toe te voegen aan de garderobe. Kinderen zullen hier automatisch ook veel vrolijker in voelen. Wanneer een kindje zich fijn voelt in de kleding die zij dragen, zullen zij zich veel zelfverzekerder gaan voelen.

Off White items combineren

Off White heeft prachtige items in het assortiment voor zowel stoere meiden als jongens. Kinderen houden van dit prachtige merk door het gebruik van veel kleur en de opvallende prints.

Een oversized t-shirt van Off White kun je natuurlijk super leuk combineren met een spijkerbroek en stoere sneakers. Om de outfit helemaal compleet te maken kun je nog kiezen voor accessoires. Denk hierbij aan fel gekleurde, hoge sokken en een stoer tasje. Deze outfit kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. Is het geen weer voor een t-shirt? Combineer deze outfit dan met een leuke hoodie of sweater.

Voor de meisjes heeft Off White prachtige jurkjes en rokjes in het assortiment. Deze kun je prachtige stijlen met een paar stoere boots van Dr. Martens. Trek ook hier weer een stoer sok in aan en je dochtertje is helemaal klaar om stijlvol de deur uit te gaan.

Jongens willen er meestal heel stoer uitzien. Hier zijn de joggingpakken van Off White uitermate geschikt voor. In het straatbeeld zien we steeds vaker joggingpakken voorbij komen en hoeft niet meer alleen thuis op de bank gedragen te worden. Combineer het pak met stoere sneakers en een kleurrijke pet. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar alle prachtige items van Off White? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Wie weet loopt jouw kindje ook rond in een prachtig item van Off White. Wanneer je houdt van dit merk, zul je de merken Palm Angels en Dsquared2 ook leuk vinden!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties