Ontdek Antony Morato voor kids!

Ontdek Antony Morato voor kids!

Antony Morato is sinds 2007 een Italiaans modemerk dat zich vooral richt op jonge, modieuze mannen. Het staat bekend om de moderne en stijlvolle ontwerpen die voor meerdere gelegenheden geschikt zijn. Maar sinds kort richt dit merk zich ook op kleine jongens, die zich net zo stijlvol willen kleden als hun vader. Wij lichten dit mooie merk vandaag voor jullie uit!

Geschiedenis van Antony Morato

Het merk Antony Morato is tot stand gekomen toen Lello Calderelli, de eigenaar en oprichter, de herenmode toegankelijker wilde maken. Het merk heeft vooral als doel gehad om de grenzen van traditionele herenmode te verleggen door een brug te slaan tussen casual en formele kleding. En dat is ze zeker gelukt!

Na een sterke start in Italië, is vandaag de dag Antony Morato nog steeds een belangrijk merk in de herenmode. Het duurde niet lang tot ze ook landen buiten Italië wisten te bereiken. Wat het merk vooral uniek maakt, is de nadruk op design, innovatie en kwaliteit. Naast de modebewuste ontwerpen, heeft ook vooral het vermogen om zich snel aan te passen aan de veranderende marktdynamiek hier een sterke rol in gespeeld.

Nette kleding jongens

Sinds kort is dit fantastische merk ook verkrijgbaar bij Superstellar voor de stijlvolle en modieuze jongens onder ons. Als je vooral op zoek bent naar nette kleding jongens, kun je goed slagen met Antony Morato!

De basic overhemden zijn een musthave voor iedere kleine man. Deze zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren die met alles gecombineerd kunnen worden. Ideaal voor een bruiloft, feest of andere bijeenkomst! Combineer deze met de broeken van dit merk en je hebt de perfecte nette outfit.

Ontdek de trendy wereld van Antony Morato kinderkleding, waar stijl en comfort samenkomen voor jonge trendsetters. Van coole streetwear tot klassieke stukken, elk ontwerp belichaamt Italiaanse flair en hoogwaardige materialen. Shop nu voor je kleintjes en geef ze een modeboost!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties