• Stories

Pantoffels voor kinderen

Pantoffels voor kinderen

Pantoffels voor kinderen zijn heerlijk om met koude temperaturen de voetjes warm te houden. Vooral nu in de winter, is het perfect om te dragen na een schooldag. De voetjes blijven lekker warm en ze zien er ook nog eens heel schattig uit!

Kindersloffen 

Er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van kindersloffen. Je moet eerst letten op de juiste maat. Pantoffels zitten meestal niet aangesloten, maar juist iets losser. Wanneer je kindje veel te grote pantoffels heeft zal hij er hoogstwaarschijnlijk over vallen. Dit willen we natuurlijk niet.

Vervolgens is het belangrijk dat ze lekker zitten. We dragen pantoffels natuurlijk ook vooral voor het comfort. Kijk daarom of de pantoffels lekker zacht zijn. Het belangrijkste is uiteindelijk dat je kindje ze lekker vindt zitten.

Naast het comfort dragen we pantoffels ook voor de warmte. Een zacht en warm bondje, is daarom natuurlijk wel lekker in een pantoffel. Kijk of de pantoffel goed gevoerd is waardoor je kindje geen last meer zal hebben van koude tenen.

Pantoffels kinderen; we lichten er een aantal voor je uit

Laten we beginnen met de pantoffels van het merk Ugg. Waarschijnlijk kennen velen van jullie het merk al. Ugg staat bekend om zijn schapenwol. Hierdoor blijven de voeten heerlijk warm en het ziet er ook gewoon super leuk uit. De Ugg pantoffels zijn in allerlei verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn er sloffen met een elastiek om de hiel, waardoor ze niet makkelijk uit gaan. Houd je van knal roze? Dan heeft Ugg de ideale pantoffels voor jouw kindje. Ze zijn er natuurlijk ook in neutrale kleuren.

Als tweede willen we de pantoffels van Tommy Hilfiger uitlichten. Deze zitten heerlijk comfortabel en krijg je gemakkelijk aan door het elastiek. Deze pantoffels bevatten een achterkant, waardoor het steviger zit. Het prachtige design is in het roze en blauw te vinden. Zo kunnen je zoontje en dochtertje met elkaar matchen. 

Tot slot mogen we de pantoffels van Versace ook absoluut niet overslaan. Houd je kindje van opvallen? Dan ben je bij Versace helemaal aan het juiste adres. Deze opvallende sloffen, zijn voorzien van het bekende Versace printje en bevat een schattig gezichtje op de voorkant. De pantoffels zitten heerlijk comfortabel waardoor kinderen ze graag dragen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar alle prachtige pantoffels van de mooiste merken? Neem een kijkje in assortiment van Superstellar via de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties