• Stories

Parajumper jas, een echte musthave voor het voorjaar

Parajumper jas, een echte musthave voor het voorjaar

De winterjas mag weer plaats gaan maken voor de voorjaarsjassen. In deze blog kom je achter de kernwaarden van het merk Parajumpers en worden een aantal prachtige voorjaarsjassen uitgelicht.

Parajumpers, het verhaal achter het merk

Het outdoormerk Parajumpers, komt van oorsprong uit Italië. Parajumpers is bekend geworden door de hoogwaardige kwaliteit jassen en kledingstukken. De items zijn geïnspireerd door de uitrusting van reddingsteams in Alaska, die ook wel “parajumpers” worden genoemd. 

Een Parajumpers jas kun je aan verschillende details herkennen. Boven op de mouw vind je namelijk altijd het logo. Daarnaast maken zij ook regelmatig gebruik van iconische gele lussen en ijzeren haken. De jassen zijn regelmatig voorzien van veel zakken, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Waar je het merk het beste aan kunt herkennen zijn de prachtige en duurzame materialen.

Parajumpers maakt regelmatig gebruik van materialen zoals nylon, polyester en leer. De jassen worden gevuld met hoge kwaliteit dons of synthetische vulling voor warmte en comfort.

Parajumper jas voor het voorjaar

De voorjaarsjassen van Parajumpers worden geproduceerd van ademende materialen zoals katoen en polyester. Ze zijn lichtgewicht en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zoals bomberjacks, parka’s en trenchcoats. De jassen zijn waterafstotend en winddicht. Je bent dus altijd goed voorbereid bij onverwachte weersveranderingen. 

Zowel voor jongens als meiden zijn er prachtige jassen te vinden in het assortiment. Laten we beginnen met de gewatteerde jasjes. Hier zie je verschillende varianten van voorbij komen. In basiskleuren zoals zwart, donkerblauw of grijs maar ook in wat meer opvallende kleuren zoals lichtroze of lila. Deze jassen zijn zowel te vinden met als zonder capuchon. 

 

parajumper jas

 

Een iets wat opvallender model is het gewatteerde jack met een ander soort mouw. De mouwen lijken op de mouwen van een vest. Natuurlijk wel geproduceerd van mooie en dikke materialen. Het heeft een speels effect en is daarom een echte eyecatcher. 

De jassen van Parajumpers zijn gemakkelijk te combineren bij vrijwel iedere outfit. Stijl hem bijvoorbeeld met een stoere jeans of juist een nette pantalon. De meisjes kunnen deze jas ook prachtig combineren met hun mooie jurkje.

Parajumper jas kopen

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar het prachtige assortiment van Parajumpers? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw zoontje of dochtertje binnenkort ook rond in een te gekke jas van Parajumpers.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties