Stella McCartney kids: trendy en duurzaam

Stella McCartney kids: trendy en duurzaam

Stella McCartney kids is een van onze nieuwste merken waar wij enorm trots op zijn! Dit merk is meer dan kleding, het is een statement, staat voor duurzaamheid en heeft de leukste collecties die zowel ouders als kinderen laat glimlachen. 

Het merk: Stella McCartney

Stella McCartney staat bekend om haar inzet voor duurzaamheid. Elk kledingstuk is ontworpen met het oog op de toekomst van onze kinderen, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals organisch katoen, gerecycled polyester en duurzame viscose. Door te kiezen voor Stella McCartney Kids, draag je bij aan een groenere planeet en leer je je kinderen het belang van verantwoord consumeren.

Steeds meer merken hechten waarde aan duurzame kleding. Iedereen die denkt dat duurzaamheid niet trendy kan zijn, neem dan zeker een kijkje bij merken als Stella McCartney! De collectie bevat speelse ontwerpen die iedere kind aanspreekt. Van vrolijke prints tot aan smileys, met deze kleding zien je kinderen er niet alleen geweldig uit, maar voelen ze zich ook zo! Naast de duurzaamheid, staat het merk uiteraard ook bekend om 

De laatste collectie van Stella McCartney Kids is een toonbeeld van creativiteit en duurzaamheid. Denk aan speelse jurken, stoere jassen, en comfortabele maar stijlvolle alledaagse kleding. Elk seizoen brengt het merk nieuwe thema's en kleurenpaletten die voldoen aan de nieuwste trends in de kindermode, terwijl het trouw blijft aan zijn milieuvriendelijke roots.

Merkkleding voor kinderen bij Superstellar

Bij Superstellar hebben wij de leukste en meest toffe designer merken voor baby’s en kinderen. Ieder seizoen kun je bij ons weer de leukste collecties shoppen die wij met zorg voor jullie uitkiezen! 

Met ons ruime aanbod aan toffe merken, weten we zeker dat er iets bij zit voor iedere smaak. Ontdek onze gave collectie online en plaats vandaag nog je bestelling voor een snelle levering! Toch liever eerst passen? Kom dan langs in onze winkel in Rotterdam!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties