Zwemkleding voor kinderen en baby’s

Zwemkleding voor kinderen en baby’s

De meivakantie komt eraan en voor velen is het dan ook tijd om heerlijk even de zon op te zoeken in het buitenland. In ons eigen land begint de zon ook steeds vaker te schijnen en kunnen we ons alvast gaan voorbereiden op de nog warmere dagen! 

Bij een zonvakantie hoort natuurlijk ook zwemkleding. De keuze van zwemkleding voor kinderen en baby’s is belangrijk, omdat zij een gevoeligere huid hebben dan die van volwassenen. Lees onze blog voor de beste tips!

UV zwemkleding baby

UV zwemkleding baby is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van baby’s te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Deze zwemkleding wordt gemaakt van stoffen die een hoge Ultraviolet Protection Factor (UPF) hebben. Met name door het gebruik van deze stoffen, worden UV stralen geblokkeerd voordat het de huid bereikt. 

Ook wordt deze zwemkleding zo ontworpen, dat het een groot gedeelte van de huid bedekt. Denk aan badpakken met korte of lange armen. Ook hebben sommige merken speciale hoedjes die gemaakt worden van dit soort stoffen, dat dient dan als extra bescherming voor het hoofdje van je baby. 

Naast de bescherming tegen de zon, is de stof van UV zwemkleding vaak sneldrogend en ontworpen om comfortabel en zacht te zijn tegen de huid, wat irritatie voorkomt. 

Een van de merken die wij verkopen, namelijk Seabass, staat bekend om de UV zwemkleding! Ontdek de collectie op onze webshop.

Zwemkleding kinderen

Naast een ruime collectie voor baby’s, hebben wij een nog grotere selectie aan zwemkleding kinderen. Denk hierbij aan de leukste badpakken of bikini's voor meisjes of zwembroeken voor jongens. 

Merken als MC2 Saint Barth of Mayoral hebben de leukste bikini’s voor meisjes. Ze hebben verschillende collecties met franjes, felle kleuren of juist hele simpele modellen. 

Als je op zoek bent naar goede zwembroeken, is het merk Vilebrequin zeker een goede optie. Wat maakt Vilebrequin zo speciaal? De zwembroeken zijn afgewerkt met de kleinste details. Denk hierbij aan oogjes aan de achterkant wat het balloneffect vermindert, zodat het sneller opdroogt! Ze worden vooral gemaakt van polyamide, waardoor het een zacht en comfortabel gevoel geeft. Dit maakt ook dat het sneller opdroogt. 

Ontdek onze collectie zwemkleding kinderen en baby’s op de webshop en plaats vandaag nog je bestelling! Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij het nog kan meenemen op je vakantie.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties