De perfecte koningsdag outfit voor je kleintje

De perfecte koningsdag outfit voor je kleintje

Over 10 dagen is het weer zover! Een van de gezelligste dagen die wij in Nederland mogen vieren, namelijk Koningsdag. Op die dag trekken we massaal onze oranje kleding uit de kast om de verjaardag van onze koning te vieren. Heb je nog geen oranje kleding in de kast voor je kleintje of ben je op zoek naar inspiratie? Lees dan deze blog!

Koningsdag outfit stijlen

Sinds 2014 vieren we op 27 april Koningsdag in Nederland. Dit is dan ook een nationale feestdag, omdat onze koning jarig is. De jaren daarvoor vierden we de verjaardagen van de koningin of de prinsessen. 

Op Koningsdag kleurt heel Nederland oranje en zijn er bijna in elke stad de leukste feesten en braderieën. Veel mensen verkopen op die dag hun oude spullen voor een leuk prijsje en er is altijd wel iets leuks te doen voor kinderen. Denk aan de Koningsspelen of naar de kermis. Oranje kleding hoort dan ook helemaal bij deze dag en daarom hebben wij de leukste merken voor jullie uitgelicht die perfect zijn voor de leukste outfit! 

Juist omdat er veel activiteiten zijn voor kinderen, wil je ze comfortabel aankleden. Pinko heeft in haar collectie een te gek oranje t-shirt die je leuk kunt combineren met jeans en sneakers. Of ga bijvoorbeeld voor een trui van Stella Mccartney of t-shirt van Missoni. Voor meiden hebben we ook leuke kledingstukken in de kleur Zalm, die ook heel goed geschikt is voor Koningsdag!

Ook voor jongens hebben we gave items. Zo kun je gaan voor een trui van Stone Island in de kleur zalm of juist voor een polo of t-shirt. Combineer deze items met een leuke broek of jeans!

Tip van ons; filter je zoekopdracht op de kleur oranje of zalm voor de leukste items voor jongens, meisjes en baby's.

Bijpassende accessoires voor Koningsdag

Natuurlijk horen accessoires ook bij je outfit en kun je het op zo een dag zo gek maken als dat je zelf wilt! Naast de kleur oranje, kun je in de accessoires ook de kleuren rood, wit of blauw laten terugkomen. 

Kies bijvoorbeeld voor een leuke tas of haarband voor je dochter of ga voor een stoere pet voor je zoontje. Op onze webshop vind je de leukste kleding, accessoires en schoenen voor kinderen van de tofste designermerken. Van Fendi, Burberry en Moncler tot aan Monnalisa of Mayoral. Wij hebben voor iedereen iets leuks in onze collectie! 

Wil je je outfit nog op tijd in huis hebben voor Koningsdag? Plaats dan snel je bestelling! Wij streven ernaar om je bestelling, die geplaatst is voor 16.00, de volgende werkdag te bezorgen.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties