Nieuw merk: Atelier Choux

Nieuw merk: Atelier Choux

Heb jij een liefde voor merken of producten die de Franse chique stijl terug laten komen? Dan is het nieuwe merk in ons assortiment, Atelier Choux, zeker iets voor jou! Prachtige ontwerpen, geïnspireerd op iconische hotels en gebouwen in Parijs.

Atelier Choux accessoires

Atelier Choux is een typisch Frans merk dat de kunst van illustraties prachtig vertaald in babykleding en babykamer accessoires. Het merk is opgericht in 2016 door een stel die geïnspireerd waren door kunst, illustratie, architectuur en interieurontwerp. het merk heeft zich snel weten te onderscheiden door de hoogwaardige en milieuvriendelijke ontwerpen. Wat vooral een verschil heeft gemaakt voor Atelier Choux, zijn de onderscheidende ontwerpen! 

Ze staan vooral bekend om, zoals hun het noemen, de carrés. Dit zijn dunne dekentjes die gebruikt kunnen worden tijdens het verschonen, extra privacy tijdens het geven van borstvoeding of om je baby in te ‘zwachtelen’. Al hun producten worden geproduceerd van biologisch katoen, wat betekend dat ze vrij zijn van chemische stoffen. Hierdoor zijn ze veilig voor baby’s, maar ook goed voor mensen met allergieën.

Babykamer accessoires

Naast boxpakjes en doekjes, heeft dit merk ook de mooiste babykamer accessoires. Denk aan bijvoorbeeld leuke kussentjes die je kunt plaatsen op het bedje of een stoel. Met deze accessoires geeft je de babykamer een mooie finishing touch. 

Ben je op zoek naar een uniek en leuk kraamcadeau? Atelier Choux heeft een prachtig luxe gift set die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook enorm handig in gebruik is. Hier zitten namelijk 2 carrés in, een satijnen slabbetje, een lief knuffeltje en nog veel meer! Met deze luxe gift set weet je zeker dat je een uniek cadeautje hebt voor de kersverse ouders. 

Want wie wil er nou niet de meest schattige babykamer accessoires? Vooral als je een voorliefde hebt voor de gebouwen in Frankrijk of überhaupt de Franse cultuur, weten we zeker dat Atelier Choux ook jouw hart zal veroveren. Ontdek het merk op onze webshop.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties