Houten speelgoed van Jabadabado

Houten speelgoed van Jabadabado

Houten speelgoed is al jarenlang een populaire keuze onder ouders en kinderen. Het is namelijk duurzaam en stevig, waardoor het jarenlang mee gaat! Daarnaast heeft het een klassieke en tijdloze uitstraling die door veel ouders wordt gewaardeerd. Wij hebben een nieuw merk in ons assortiment dat een enorm aanbod aan houten speelgoed heeft die verschillende dromen van kinderen vervuld, namelijk Jabadabado!

Jabadabado voor peuters en kinderen

Jabadabado is een Zweeds merk dat bekend staat om de stijlvolle en kwalitatieve houten speelgoed. De producten zijn zo ontworpen dat ze niet alleen educatief zijn, maar ook passen in de minimalistische Scandinavische esthetiek. Als je een beetje bekend bent met Scandinavische merken, herken je hun visie in deze producten.

In de collectie zien we vooral speelgoed die bepaalde hobby’s of beroepen visualiseert. Denk hierbij aan een kookset voor kinderen die houden van bakken of koken of een gereedschapsset voor de stoere timmerman. Hun speelgoed is ontworpen om de fantasie te stimuleren, fijne motoriek te ontwikkelen en kinderen aan te moedigen om door middel van spel te leren.

Een belangrijk aspect van het merk Jabadabado is hun aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Ze gebruiken hoogwaardige, veilige materialen en volgen strikte productienormen om ervoor te zorgen dat hun speelgoed veilig is voor kinderen. Het merk is ook gericht op duurzame praktijken, van ontwerp tot productie en verpakking, in lijn met de groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten.

Geef houten speelgoed cadeau

Heb je binnenkort een verjaardag, bijzonder feestje of een ander evenement waarbij je een cadeautje wilt geven aan een kind? Dan zijn de producten van Jabadabado ideaal om cadeau te geven! Je geeft ze niet alleen iets om mee te spelen, maar ook om te ontwikkelen in persoonlijkheid en eigenschappen. 

Wij weten zeker dat ieder kind blij zal zijn met dit houten speelgoed. Bekijk de collectie van dit gave merk online en bestel vandaag nog je favoriet! Wij zorgen voor een snelle verzending.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties