Nieuwe collectie luiertas designer

Nieuwe collectie luiertas designer

Het nieuwe seizoen is weer in zicht en dat betekent natuurlijk tijd voor de nieuwe collecties! Naast babykleding en kinderkleding, kun je ook voor een luiertas terecht bij ons. Wij hebben een uitgebreid assortiment van exclusieve designer merken, die ook handige accessoires hebben voor stijlvolle ouders. We lichten een aantal uit in deze blog!

Luiertas zwart

In de nieuwe collectie zien we dat de luiertas zwart enorm populair is. Zo hebben bijvoorbeeld Calvin Klein, Boss en Moncler mooie zwarte luiertassen in het assortiment. Ieder merk heeft weer zo zijn eigen stijl en uitstraling. Zo zijn er veel sportieve tassen, van bijvoorbeeld Boss. De zwarte luiertassen van Burberry, Fendi of Givenchy, zijn weer iets netter en strakker qua stijl. 

Neutrale kleuren luiertassen

Wil je liever neutrale kleuren zoals beige of camel? Dan kun je goed slagen bij merken als Dolce & Gabbana, Chloe of Mayoral. Deze tassen zijn simpel qua kleur, maar stijlvol qua uitstraling waardoor je het moeiteloos kunt matchen met verschillende kledingstijlen. 

Met een Burberry luiertas, vooral die met de welbekende kleuren, zit je ook altijd goed! Wat je eigen stijl ook is, wij weten zeker dat er iets tussen zit voor jou. Bijna iedere luiertas wordt geproduceerd van duurzame materialen die je makkelijk kunt schoonmaken. Met een baby heb je een grote kans op viezigheid of morsen op de tas, dit kun je dan gemakkelijk schoonmaken zonder vlekken achter te laten. De tassen worden meestal geproduceerd van nylon, polyester of leer.

Accessoires voor het verschonen

Wist je dat een aantal van onze luiertassen ook een verschoonmat hebben? Deze zit bij de tas erbij, zodat je het altijd makkelijk kunt meenemen waar je ook heen gaat. Ze zijn gemakkelijk op te bergen, omdat het opvouwbaar is. Zo weet je zeker dat je altijd een schone ondergrond hebt als je de kleine moet verschonen!

Weet je niet zo goed welke luiertas je wilt of nodig hebt? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam! Onze collega’s helpen je graag verder in het maken van de juiste keuze.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties