Vier de voorjaarsvakantie in stijl!

Vier de voorjaarsvakantie in stijl!

Het is voorjaarsvakantie en dat betekent (hopelijk) veel zonneschijn, buitenspelen en quality time met de familie! Het is ook een stap dichterbij de lente en daarom een uitstekende tijd om de garderobe van je kleintjes een update te geven. Ga heerlijk nieuwe items shoppen tijdens de vakantie en maak er een uitje van, of doe het online via onze webshop. 

Trends van het seizoen

Dit voorjaar draait alles om comfort, duurzaamheid en speelse prints. Onze nieuwe collectie weerspiegelt deze trends met items die niet alleen stijlvol zijn maar ook ideaal zijn voor de energie van spelende kinderen. Van zachte biologische katoenen T-shirts tot flexibele joggingbroeken die elke beweging volgen. 

Voor de allerkleinsten hebben we een speciale lijn met comfortabele en schattige outfits. Zacht voor de huid en makkelijk aan en uit te trekken, zodat de voorjaarsvakantie net zo ontspannen is voor de ouders als voor de baby. Met pastelkleuren en fijne bloemenprints zijn ze klaar voor de eerste zonnige dagen buiten.

Mix & Match voor eindeloze outfits

Onze nieuwe collectie is veelzijdig, zodat je eindeloos kunt combineren. Een gestreept shirt past bijna overal bij, terwijl een denim jasje een stoere laag toevoegt aan elke outfit. Speel met accessoires zoals petten en lichte sjaals voor die perfecte voorjaarslook.

Mix verschillende merken en kledingstijlen met elkaar om zo een unieke look te creëren! Want waarom zou je er goed uitzien als je er ook Superstellar uit kunt zien?

Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je naast shoppen, ook veel dingen doen met je kinderen, zowel binnen als buiten! Wij hebben een aantal ideeën die we graag delen met jullie:

  • Wandelen of fietsen; Ga heerlijk wandelen of fietsen, mits het niet regent natuurlijk, door een van de vele bossen in Nederland!
  • Creatieve activiteiten; Liever creatief bezig? Dan kun je gaan knutselen of bakken! Ga op zoek naar leuke en makkelijke recepten die jullie vervolgens samen kunnen volgen en bakken.
  • Museumbezoek; Vakanties zijn de ideale momenten om een museum te bezoeken. Laat je kind een museum uitkiezen, zodat ze er zelf ook veel plezier uit kunnen halen. 
  • Spelletjes; Als het regent, kun je soms niet anders dan thuisblijven. Maak er een feestje van door bordspellen uit de kast te halen of ga samen een leuke film kijken!

Er zijn dus genoeg dingen die je kunt doen tijdens de vakantie met je kids. Maar het allerleukste wat jullie kunnen doen is shoppen! Kom gezellig langs in de Superstellar winkel in Rotterdam en maak er een gezellig uitje van.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties