• Stories

De leukste kinder sneakers en kinderschoenen op rij

De leukste kinder sneakers en kinderschoenen op rij

 Het nieuwe seizoen is meestal de perfecte tijd om de garderobes weer op te frissen met nieuwe items. De zomerperiode vraagt gewoon om andere kleding en schoenen dan de winterperiode. Kinderen groeien snel uit schoenen, waardoor ze wat vaker in het jaar nieuwe schoenen nodig hebben. Nu is dus het perfecte moment voor nieuwe! Wij hebben de leukste kinder sneakers en kinderschoenen op rij gezet! 

Kinder sandalen van de tofste merken

Kinder sandalen zijn van die speciale schoenen die kinderen kunnen dragen tijdens warmere seizoenen. Meestal hebben ze een open teen en een bandje of riempje om de voetjes van kinderen op zijn plaats te houden. Sommige sandalen hebben ook gesloten hielen of enkels voor extra ondersteuning. 

Ze zijn er in verschillende stijlen en materialen, zoals leer, rubber, synthetische stoffen enzovoort. Kinderen vinden het geweldig om sandalen te dragen tijdens buitenactiviteiten, op het strand, naar het zwembad of gewoon als dagelijkse schoenen. 

In de zomercollectie hebben wij weer de leukste kinder sandalen voor jouw kindje! We hebben de leukste merken op rij gezet:

  • Calvin Klein

De sandalen van Calvin Klein zijn stoer, maar ook enorm comfortabel. Het voorgevormde voetbed zorgt voor een enorm comfort. Ook zijn beide bandjes verstelbaar, waardoor je het zo strak of los kunt maken als gewenst. Ideaal voor op vakantie!

  • Birkenstock

Birkenstock staat natuurlijk bekend om de slippers voor jong en oud. Ook hebben ze de leukste sandalen voor kinderen. Het voetbed zal zich goed vormen naar het voetje van je kind, waardoor hij of zij het comfort zal ervaren. Ook deze sandalen zijn aan beide kanten verstelbaar. 

  • Dr. Martens

Dr. Martens kennen we allemaal van de stoere boots, maar dit seizoen hebben ze ook sandaaltjes! Deze hebben ook de bekende zwarte zool met een gele draadafwerking. 

  • Liu Jo

Liu Jo is het perfecte merk als je op zoek bent naar feestelijke kleding of schoenen. Dit merk heeft de schattigste sandaaltjes voor meisjes die zijn afgewerkt met strikjes, glitters en studs. Ideaal voor naar een bruiloft, feestje of gewoon dagelijks!

Stoere sneakers voor kinderen

Er zijn verschillende soorten sneakers die geschikt zijn voor kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, activiteiten en voorkeuren. Het is belangrijk om te zorgen dat de sneakers goed passen en comfortabel zijn voor de voeten van het kind. Zorg er ook voor dat ze geschikt zijn voor de activiteiten die het kind zal doen, of het nu gaat om sporten, spelen of gewoon dagelijks gebruik.

Ook dit seizoen hebben we weer de meest stoere kinder sneakers. We hebben een aantal merken voor je uitgelicht:

  • Dsquared2

Als we het hebben over stoere sneakers, is het merk Dsquared2 misschien wel een van de eerste die bij ons op komt! Dit merk staat al jaren bekend om de leuke kleurrijke details op de sneakers. Dit seizoen hebben ze ook neutrale tinten toegevoegd aan de collectie. Naast dat deze super stoer zijn, zitten ze ook nog eens enorm comfortabel. 

  • Boss

Boss is een van die merken waar je nooit mis mee kan gaan. Dit merk heeft de beste basics voor jong en oud. Ook de schoenen zijn een groot favoriet van velen en zijn daarmee altijd een goede aankoop!

  • Mason Garments

Mason Garments zijn stoer, netjes, casual en comfortabel! Dit zijn van die ideale schoenen die onder iedere outfit passen en geschikt zijn voor iedere gelegenheid. 

Dit zijn enkele van alle toffe merken die we verkopen in onze winkel of webshop! Zo hebben we nog veel meer merken in kinderschoenen, sandalen en sneakers. Kom de collectie bekijken in onze winkel in Rotterdam en laat je adviseren over de juiste maat! Toch liever online bestellen? Dat kan zeker, wij zorgen voor een snelle verzending.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties